Handläggare EFK Ungs Bidragsspår

EFK UNGs Bidragsspår är en barn- och ungdomsorganisation som samarbetar med Evangeliska frikyrkan. De verksamheter inom EFK som vill organisera sig i statsbidragsberättigade former har möjligheten att ansluta sig till EFK UNGs Bidragsspår. Genom statsbidragen får de enskilda föreningarna resurser genom direkta bidrag samt stipendier. Vi ger även extra resurser till gemensamma mötesplatser, t ex ungdomsevent. EFK Ungs Bidragsspår var också med och startade ledarsatsningen Ung Ledare 365. Vi har för närvarande 36 medlemsföreningar med drygt 4000 medlemmar.

EFK Ungs Bidragsspår söker dig som har ett hjärta för barn- och ungdomsarbetet inom Evangeliska frikyrkan.

Arbetet innebär kontakt med lokalföreningar, ekonomisk och skriftlig redovisning, statistikhantering, statsbidragsansökan och allmän administration i organisationen. Förutom administration innebär arbetet även nätverkande, informations- och inspirationsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med personal på Evangeliska frikyrkans huvudkontor. Du blir en del av en positiv arbetsgemenskap på EFK.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% som inleds med en provanställning. Den är förlagd till Evangeliska frikyrkans huvudkontor i Örebro. Den kan dock delvis skötas på distans. Tillträde 14 december 2023, eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som står bakom EFK UNGs Bidragsspårs syfte, tycker det är viktigt med barn och unga, är en god administratör, har ekonomisk kunskap/erfarenhet och har förmågan att jobba självständigt. God kännedom om Evangeliska Frikyrkan är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök senast sista augusti. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor kontakta:

Ingrid Erenmalm, handläggare. 0701098197

Joel Sunesson, ordförande i styrelsen. 0700358773

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till info@bidragssparet.se