Nyheter

Kom och fika med Bidragsspåret!

Ni är varmt välkomna att träffa mig och några från styrelsen på Torpkonferensen. Men framförallt varandra! Vi träffas och minglar tillsammans på onsdag den 21 juni kl 17.00-18.00. Antingen på övre våningen i café Sion eller utanför om vädret är fint. Ni får fika och en liten extra present från Bidragsspåret. Det är öppet även för de som är nyfikna på Bidragsspåret men ännu inte är medlemmar. Vi vill bli fler!

Bidragsspåret finns på plats i Sverigetältet. Jag kommer att finnas där tisdag, onsdag och torsdag, en stor del av dagen.

Ingrid Erenmalm, handläggare

Årsmöte 2023

I år hålls vårt årsmöte enbart digitalt. Det blir måndag den 12 juni kl 18.00. Va! Inte under Torpveckan…?!? Nej, just det, vårt formella årsmöte hålls veckan innan. Däremot kommer vi att ha en träff under Torpveckan där vi får träffas, mingla och prata Bidragsspåret och ungdomar. Vi återkommer med mer info om detta, men det blir på onsdag den 21 juni i Sverige-tältet på Torpområdet.

Skriv in i din almanacka! Digitalt årsmöte via Zoom månd 12 juni kl 18.00. Anmäl dig här

Zoom-länk till årsmötet kommer senare.

Årets bidrag är här!

Och i år är det lika stort som under pandemin. Regeringen beslutade permanenta det extra bidrag som vi fick under pandemin, ca 330.000 kronor extra. Vi hade också sparat en del pengar från förra året, så vi har rejält med pengar att spendera i år. Vi har en hel del bra satsningar. Förutom att vi fortsätter med UNG Ledare 365 så satsar vi på utbildning för ungdomsledare hur man möter ungdomar med psykisk ohälsa. Det blir en ledarhelg för Unga Vuxna-ledare, och eventuellt också ett event. Vi satsar på att få till en hemsida med resursmaterial, det är ju bra att vi kan dela med oss av det vi redan har. Många av dessa saker togs upp på Måla Drömmen Ung, där ungdomar, ledare och organisationer möttes för att se vad vi vill och kan göra för våra barn och ungdomar. Och vi får vara med och ge resurser!!! Visst är det fantastiskt!

Extra Årsmöte 29 november

Vi behöver hålla ett extra årsmöte och göra nytt val av revisorer. Det visade sig att det finns jäv hos en av revisorssuppleanterna. Så vi behöver göra om detta val för att MUCF ska kunna godkänna vår bidragsansökan. Hör av dig till mig om du vill ha mer info. Tacksam för att så många som möjligt kan delta. Det blir ett digitalt möte kl 18.00 och vi räknar med att det tar ca en halvtimma.

Anmäl dig på länken här nedan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVPD8tDIzftFOtHhe9SVCbWbPHt1ipfUlflOZEHsZf31Ad5Q/viewform?usp=pp_url

Välkommen i styrelsen, Fredrik Grönwall

Hej jag heter Fredrik och bor i Kristianstad med min fru Isabelle och våra två katter i ett kollektiv.

Till vardags driver jag företag fgphoto som ljustekniker, ljudteknik, filmare och scenografi. Är också med i ledningen för Noomi festivalen som göras av Liljeholmens folkhögskola tillsammans med EFK. 

Jag kommer inte ifrån en kristen bakgrund men vid tidig ålder så kom jag med i barngrupper och läger via en kompis. Vilket har varit de viktigaste delarna i min tro. Därför känner jag det extra viktigt att satsa på kyrkan för unga.

Hälsningar Fredrik