Nyheter

Tack Amanda!

I samband med årsmötet avtackade vi Amanda Magnusson. Hon har varit en värdefull och härlig person att ha med i styrelsen.

Ny bok till er!

Nu har jag skickat ut ytterligare en bra bok till er. Det är Joseph Sverkers bok ”Undrar om Gud – en bok för nyfikna”. Läs mer om den på https://www.libris.se/product/undrar-om-gud/ Vi tror att den kan vara användbar i ert arbete. Jag har också förhandlat fram en bra rabatt hos Libris förlag. Mer detaljer finns i mailet ni fått till er kontaktperson. Extrapengarna från staten som vi fick i april har verkligen hjälpt oss att göra bra saker!

Välkomna till årsmöte 2022!

Nu går det att anmäla sig till Bidragsspårets årsmöte 2022. Det hålls digitalt måndag den 20 juni kl 17.00 via Zoom. Men vi ska också försöka få till en fysisk träff i samband med det. Vi träffas på Götabro kl 16.00 för att fika och fortsätter sedan med årsmötet digitalt tillsammans. Mer info och länk till mötet får du på din e-post när du anmäler dig.

Kul att ses, både digitalt och fysiskt! Kom och dela glädjen över allt vi har kunnat göra tillsammans!

Här är länken för att anmäla sig:

https://forms.gle/tA6uJE7eE7cX9upt9

ÄNNU mer pengar från staten!

MUCF delar ut ännu ett extra-bidrag under 2022. Det kom ett besked så sent som den 30 mars, och styrelsen håller på och bollar idéer vad vi ska stödja extra med dessa pengar. Vi håller också på och förhandlar med MUCF för att kunna spara en del av summan till nästa år när vi kommer att ha mycket mindre pengar att fördela. Jag återkommer när vi vet lite mer hur tankarna går. Hör gärna av er med idéer och önskningar!

Jesus till barnen

…är ett nätverk knutet till många olika samfund, däribland EFK. Man anordnar kurser och konferenser och bidrar med material som ni kan ha användning av i ert arbete med barn i föreningen. Flera av er känner säkert till det. Det har skett regionala träffar nu under våren, och nästa nationella träff blir 3-5 februari 2023.

Men ni kan också ha god nytta av föreläsningar som finns på deras youtube-kanal. Prenumerera på den så missar ni inte något. Länk till den:

https://www.youtube.com/channel/UCYMdrbju-FfL0A00yo-H0qg/videos

På EFK är det susanne.olofsson@efk.se som är samordnare.